WIK Rheden vreest voor het voortbestaan van de club

Foto: WIK Rheden

RHEDEN – Tijdens de ledenvergadering van 15 maart 2022 is er afscheid genomen van het huidige dagelijks bestuur. Tot op heden hebben zich geen nieuwe bestuursleden gemeld bij het bestuur.

Zij blijven nu als ad-interim bestuur aan tot aan de zomervakantie. Wanneer er voor die tijd niemand zich aanmeldt voor een van deze functies kan WIK niet langer blijven bestaan. Dit zou toch een groot gemis zijn in het dorp Rheden. WIK Rheden heeft ruim 220 leden die dan opeens niet meer kunnen sporten.

Daarom doen ze een dringende oproep om je te melden als bestuurslid. Vele handen maken licht werk. Dus ook algemeen bestuursleden zijn van harte welkom. Een mooie vereniging van bijna 75 jaar mag toch niet zomaar stoppen!

Voor vragen mail dan naar [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen