Kom naar het G1000 inspiratiecafé!

Foto: g1000Rheden.nl

VELP/SPANKEREN/RHEDEN – Op 11, 12 en 14 april organiseert gemeente Rheden het G1000 inspiratiecafé. Tijdens het G1000 inspiratiecafé introduceert de onafhankelijke organisatie G1000.nu zichzelf en haar werkwijze. En kunt u alvast ervaren hoe het is om aan een burgerberaad deel te nemen. Ook ontmoet u andere inwoners van onze gemeente, politici, ambtenaren en professionals, die willen meedoen.

Carol van Eert, burgemeester van gemeente Rheden:

“Wellicht heeft u in de media al gelezen dat wij in onze gemeente willen werken met een burgerberaad om te komen tot een antwoord op de vraag: ‘Hoe wordt Rheden CO2-neutraal?’. Omdat u een belangrijke rol speelt in de lokale gemeenschap, nodig ik u hierbij graag persoonlijk uit met ons mee te doen. Dat kan als ambassadeur, als deelnemer of als expert.”

Het Burgerberaad G1000Rheden

Het Burgerberaad G1000Rheden is een ‘machtsvrije dialoog’ van inwoners, professionals, ambtenaren en politici die in de gemeente Rheden wonen of bij de gemeente Rheden betrokken zijn. De onafhankelijke organisatie G1000.nu begeleidt dat proces, en zorgt ervoor dat niemand het resultaat naar zijn of haar hand kan zetten.

  • Datum: 11, 12 en 14 april 2022, inloop vanaf 19.00 uur
  • Locatie:
    • 11 april in de Sportkantine van De Dumpel in Velp,
    • 12 april In de Kerkhorst in Spankeren,
    • 14 april in zalencentrum Ons Huis in Rheden.

Aanmelden kan via deze link: https://www.g1000rheden.nl/inspiratiecafes

Kijk vooral ook voor meer informatie op: https://g1000.nu/ en https://www.g1000rheden.nl.

Bent u erbij?

“Wij willen zorgen dat onze gemeente zo veel als mogelijk kan voldoen aan de klimaatdoelstellingen. Samen met u en andere inwoners, op een manier die reëel en haalbaar is. Laat u weten of u erbij bent?” Aldus Carol van Eert.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen