Zadenverkoop IVN OOst-Veluwezoom

Foto: IVN Oost-Veluwezoom

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom organiseert op zondag 10 april van 11:00 tot 16:00 uur haar jaarlijkse zadenverkoopdag in de IVN-tuin naast het Bezoekerscentrum van Natuurmonumenten aan de  Heuvenseweg 5a in Rheden.

Het is weer Lente en daarom tijd om de tuin te verrijken met zelfgezaaide planten. Net als andere jaren zijn op de IVN-tuin in Rheden de zaden verzameld, gedroogd en verpakt. Een prachtige, uitgebreide collectie is het geworden. Planten voor bijen, vlinders en andere insecten. Sommige soorten zijn in de Nederlandse natuur zeldzaam en staan daarom op de Rode Lijst. Maar er zijn natuurlijk ook algemenere, fraaie soorten als de klaproos, korenbloem en cichorei. Het is ideaal weer om te zaaien dus komt allen!

Kijk voor meer informatie ook op: www.ivnoostveluwezoom.nl.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen