Wijvenkraam op 29 mei in de Melkfabriek Arnhem

ARNHEM – Op zondag 29 mei komt een nieuwe editie van Wijvenkraam in de iconische locatie van de Melkfabriek aan de rand van het stadscentrum. Uiteraard vol shoppen, eten en genieten, zoals iedereen dat graag bij Wijvenkraam doet.

De laatste editie, die ook in de Melkfabriek plaatsvond, was een groot succes.

Tweedehandse topstukken

Wijvenkraam, de inmiddels bekende markt voor ‘meiden’ van alle leeftijden, staat in het teken van laagdrempelig scoren en verkopen van tweedehandse topstukken. Vorige keer stond er een rij van tientallen meters vol met vrolijke meiden die stonden te popelen om los te gaan op een groot aanbod van vintage kleding, designer items, unieke accessoires en meer.

Hemel op aarde voor shopgrage chicksWijvenkraam

Wijvenkraam is een modemarkt met ballen, een braderie on steroids, kortom: de stoerste vintage- en designmarkt voor vrouwen. Wat vind je op Wijvenkraam? Nou, alles wat mooi, origineel, hip en bijzonder is! Van 60s plateauzolen tot tekeningen en kunst, van bloemetjesjurk tot hand-made sieraden: it’s there. Dj’s draaien de lekkerste soul, funk, hiphop, 90s, lounge en meer en er zijn snacks en drankjes! Yep, inclusief heerlijke Duitse biertjes (je begrijpt waar je jouw vent kunt achterlaten tijdens het shoppen ;)).
Hemel op aarde voor shopgrage chicks.

Praktische informatie

Wijvenkraam vindt plaats op zondag 29 mei van 11.00 tot 17.00 uur in de Melkfabriek aan de Nieuwe Kade 1.
Je kun je hier aanmelden. Entree is €4,-. Kinderen onder de twaalf zijn gratis.

WijvenkraamDeelnemers

Je huurt per lopende meter, vanaf minimaal 2m (= €37,- plus €18,50,- per meter daarna). Plekken zijn circa 2m diep en geen ‘kraam’.
Tafels kan je via hun huren (€5,- per stuk), reserveren is vereist. Kledingrekken, etc dien je zelf mee te nemen. Verdere informatie volgt na bevestiging van aanmelding.
Om deel te nemen kost het €18,50 p/m, minimaal 2m. Een tafel van kost €5,-.
Meer informatie vind je hier.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen