COSBO-bijeenkomst “Positieve Gezondheid”

Foto: Cosbo

RHEDEN – Op dinsdag 26 april houdt het COSBO een informatiemiddag in Partycentrum “Ons Huis” te Rheden, vanaf 13.45 uur staat de koffie/thee klaar en om 14.00 uur gaan we beginnen. We hebben voor u een zeer aantrekkelijk onderwerp dat wordt behandeld.

Corrie Boom en Anne-Marie Oosterwijk geven je een bredere kijk op gezondheid, uitgewerkt in zes dimensies: je lichaam, gevoel en gedachten, zinvol leven, meedoen en het dagelijks functioneren.

Positieve gezondheid is een begrip in de huidige gezondheidszorg waar het niet gaat over wat je niet meer kan, maar juist om wat je nog wel kan.

Met positieve gezondheid ga je niet bij de pakken neerzitten. Je haalt juist plezier en voldoening uit de dingen die je nog wel kunt zodat het leven zinvol blijft.

Na een inleidend filmpje over de zes dimensies verkennen we in groepjes de aandachtspunten en hoe we deze voor onszelf kunnen verbeteren

Iedereen TOEGANG VRIJ!

Voor informatie: Anne Bruger 0654-292 342 of Arthur Ohm 026 – 363 56 97

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen