Het is weer tijd voor de Avond4daagse in Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl, Wouter Rijnbende

RHEDEN – Nadat het 2 jaar niet mogelijk was de Avond4daagse te houden, kunnen de wandelschoenen weer uit de kast! Van 16 mei tot 19 mei 2022 vindt de Avond4daagse Rheden plaats.

Er kan gekozen worden uit verschillende afstanden. De Avond4daagse start vanaf SC Rheden IJsselsingel 91 ( 2.5km start bij Rhederhof Worth Rhedenseweg 45).

Blij

Ton de Vries, voorzitter van de Avond4daagse Rheden is blij en opgelucht dat de Avond4daagse weer door kan gaan. Voor de 50ste keer (na twee jaar Home Edition) kunnen we gelukkig weer gezamenlijk/georganiseerd wandelen. We mogen kinderen en ouders weer welkom heten en ze de mooie plekken in onze prachtige omgeving laten zien waar vele niet vaak komen.

Dit jubileum jaar ziet er dan ook anders uit dan u misschien gewend was. Routes zijn hier en daar veranderd. Op de eerste dag zal er een aandenken van dit jubileum worden uitgedeeld aan alle ingeschreven deelnemers. De aankomst is veranderd van de Pinkelseweg naar de Groenestraat.

Bij de finish op de laatste avond kunt u wat lekkers kopen. Een groot aantal vrijwilligers staan klaar om deze editie weer tot een groot succes te maken. De Avond4daagse Rheden rekent dit jaar op +/- 600 deelnemers.

Home Edition
De afgelopen jaren was het dankzij de Avond4daagse – Home Edition toch mogelijk een medaille te verdienen. Deze digitale variant werd opgezet door Koninklijke Wandelbond Nederland (KWbN), de initiatiefnemer van de Avond4daagse. Met behulp van een app konden deelnemers vanaf hun eigen startlocatie, op hun eigen moment hun eigen route lopen. Dit jaar zijn echter alle inspanningen weer gericht op de reguliere Avond4daagse.

Inschrijven

Wil je meedoen aan de Avond4daagse Rheden? Inschrijven is mogelijk via avondvierdaagserheden.nl of Pinksterbloemstraat 32. Er kan gekozen worden uit de volgende afstanden: 2,5 – 5 – 10 km. Deelname kost 2.5 km € 3,-/ 5 en 10 km € 6,-. En natuurlijk wacht na afloop de welverdiende Avond4daagse medaille. Kijk voor meer informatie ook op: www.avondvierdaagserheden.nl.

Voor Gelrepas houders zijn 2 data waarop zij in kunnen schrijven. Dit kan op maandag 9 mei van 8.20 tot +/- 8.45 uur bij OBS de Rheder Enk en op woensdag 11 mei van 16.00 tot 16.30 uur bij Bella Italia, Groenestraat 35 Rheden. Let op: online inschrijven is voor Gelrepas houders niet mogelijk.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen