75.000e passagier buurtbus Spankeren Dieren

Foto: BBSD

SPANKEREN/DIEREN – Seran Ates uit Spankeren was maandag 16 mei 2022 de 75.000e persoon die met de buurtbus Spankeren Dieren mee wilde. Voor hij daar de kans toe kreeg, stapte buurtbusvoorzitter en chauffeur Jacques Lubbers uit, feliciteerde Ates en overhandigde hem een bos bloemen.

“Ik maak al vanaf het begin gebruik van de buurtbus.” aldus de aangenaam verraste Ates. Dat betekent dat hij al sinds december 2011 deze vorm van kleinschalig openbaar vervoer gebruikt om van zijn huis naar station Dieren te gaan, op weg naar zijn werk.

Ook voorzitter Lubbers is tevreden: “Ik had niet verwacht dat we dit aantal zo snel na ons jaar coronastop al zouden bereiken.” Hij meldt daarbij dat de bus sinds april 2012, het begin van de telling van het aantal passagiers, gemiddeld ruim 160 passagiers per week vervoert.

Op de foto: links de passagier, Seran Ates uit Spankeren, en rechts voorzitter Jacques Lubbers van BuurtBusvereniging Spankeren Dieren (BBSD)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen