Echtpaar van Barneveld-Beumer 65 jaar getrouwd

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Zondag 22 mei a.s. om 11.00 uur bracht burgemeester Carol van Eert een bezoek aan het echtpaar Van Barneveld-Beumer, in Rheden ter gelegenheid van hun 65-jarig huwelijk.

De heer Jan Jelle Marten van Barneveld (Jan) is geboren op 13 december 1932 in Arnhem. Mevrouw Aaltje Beumer (Alie) is geboren op 7 september 1935 in Rheden. Ze hebben elkaar in september 1951 op de dansvloer leren kennen bij ‘De Vereniging’ in Velp.

Het paar werd horecaondernemers in Rheden, bij het zwembad en de sporthal. En ook in Dieren bij het Postiljon en bij het Zalen-& kegelbanencentrum aan de Kerkstraat. Uit hun huwelijk zijn 3 kinderen geboren, 2 zonen en 1 dochter. Inmiddels hebben ze 4 kleinkinderen en 4 achterkleinkinderen.

De heer Van Barneveld houdt van lezen en tv-kijken. Mevrouw Van Barneveld doet aan yoga, zwemt, puzzelt en leest graag. Ze zijn nog steeds gelukkig met elkaar.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen