Huisdier van de week: Ontmoet Carlo!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

REGIO – Carlo is een aanhankelijke kater die nog wat zelfvertrouwen moet opbouwen. Hij raakt van onbekende situaties snel in de stress en gaat dan hard miauwen. Hij wordt wel heel graag geaaid en is ook erg vriendelijk.

Het is voor Carlo belangrijk dat hij een ‘eigen’ veilige plek heeft waar hij zich kan terugtrekken en niet gestoord wordt . Carlo wordt geplaatst in een rustig 1-2 persoons huishouden zonder kinderen.

Carlo zal het niet erg vinden om af en toe een dag alleen te zijn, maar Carlo moet op den duur wel naar buiten kunnen.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Carlo

Diernummer: 31561

Kijk voor meer informatie op: https://www.dierentehuisarnhem.nl/product/carlo/

Heeft u interesse? Geeft u Timo een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen