Open dag scouting Luctor et Emergo

Foto: Scouting Luctor et Emergo

REGIO – Scouting Luctor et Emergo in Arnhem is een scoutinggroep voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Op zaterdag 11 juni organiseren ze een open dag. Iedereen is welkom van 13.00 tot 16.00 uur om eens een kijkje te nemen.

Er zijn 2 speltakken op dit moment. De explorers komen om de week bij elkaar op woensdag avond. De stam komt 1 keer per maand bij elkaar op zaterdagmiddag. Tijdens de bijeenkomsten zijn er diverse activiteiten: knutselen, speurtochten, quizen, samen iets koken. Kortom, een afwisselend programma waarbij met iedereen rekening wordt gehouden.

Daarnaast wordt er 2x per jaar een weekend georganiseerd voor alle leden. Een weekend zit vol activiteiten en gezelligheid, speurtocht, samen koken, spelletjes, muziekavond, filmavond en natuurlijk samen eten en slapen.

Het clubhuis “Luctor’s Honk” vind je aan de Diependalseweg 7, 6813 GE in Arnhem.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen