Positieve aandacht voor hoogsensitiviteit tijdens Week van de HSP

Foto: Marga(retha) Kuipers

REGIO – Voor het derde achtereenvolgende jaar kunnen hoogsensitieve personen (HSP) een week lang de kennis over hun eigenschap vergroten en meedoen aan allerlei interessante (online) evenementen. Van 13 tot en met 19 juni bieden tientallen professionals in Nederland en België webinars, workhops, e-books, stiltewandelingen en diverse kortingsacties aan.

Initiator is de Nederlandse kerngroep HSP-professionals die hooggevoeligheid een bredere bekendheid wil geven en alle activiteiten heeft gebundeld op www.weekvandehsp.nl

Nog steeds weten veel mensen niet wat hoogsensitiviteit daadwerkelijk inhoudt. Dit geldt voor zowel het brede publiek (20% van de bevolking is namelijk hoogsensitief) als professionals in bijvoorbeeld onderwijs, zorg en Human Resource. Hoogsensitiviteit is een eigenschap waarbij mensen meer prikkels waarnemen en die informatie diepgaand verwerken. Dat heeft voor-en nadelen. HSP verdienen begrip en (desgewenst) de juiste begeleiding om hun rijke talenten te ontplooien.

De Week van de HSP biedt iedereen de mogelijkheid kennis te maken – dan wel de verdieping te zoeken – met deze eigenschap en haar voor- en nadelen. Er zijn vele informatiesessies op diverse niveaus, downloads (boekjes, gidsen, kaartensets, infographics enzovoorts), coachingsmogelijkheden en allerlei cadeautjes (mindfulnesspakket, Bach bloesem, massage). Kortom; een week lang het volle licht op hoogsensitiviteit.

In de regio van Rheden biedt Marga Kuipers van Dazzling Margaretha access bars behandelingen en HSP-coaching aan voor hoogsensitieve personen. Vind rust in je hoofd, je lichaam en jezelf. Plan een afspraak in tijdens de week van de HSP en ontvang 10% korting op een behandeling of coaching. Vind meer informatie op www.dazzlingmargaretha.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen