Repair Café in de Oase Dieren

Foto: Repair Café Velp

DIEREN – Op zaterdag 11 juni van 14.00 tot 16.00 uur is Repair Café Dieren weer in De Oase in Dieren.

Kapotte apparaten, die u in een tas kunt meenemen, worden door onze vrijwilligers samen met u gerepareerd. Oude beeldbuistelevisies of magnetrons kunnen wij helaas niet maken.

U kunt bijvoorbeeld langskomen met uw stoomstrijkijzer, een broek met een los naadje, door de cavia doorgeknaagde snoertjes of uw fiets waar een nieuwe lamp op moet. Ook kunt u langskomen met uw computer of tablet als u er problemen heeft mee heeft.

Alle reparaties zijn gratis. Alleen onderdelen die gekocht moeten worden, betaalt u zelf, dit in overleg met de reparateur. Een vrijwillige bijdrage voor onze vaste kosten, zoals huur en gereedschap, is natuurlijk altijd welkom.

Repair Café Dieren is ook nog steeds op zoek naar vrijwilligers, die het leuk vinden om spullen te repareren. Lijkt u dat wat, neem dan contact op met [email protected] of kom langs tijdens een van de Repair Cafés.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen