Weer een bruisend podiumprogramma van Cultuurbedrijf RIQQ deze zomer

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – Cultuurbedrijf RIQQ organiseert dit zomerseizoen een bruisend programma op de Rhedense buitenpodia. Voor jong en oud is er vanaf volgende week muziek en theater te beleven bij Openluchttheater De Pinkenberg en de kasteeltuin van Middachten.

“Na twee moeizame jaren van aanpassingen en maatregelen, zijn we erg blij dat we voor het publiek gelukkig weer een mooi programma kunnen maken. Natuurlijk hopen we op veel enthousiasme en publiek!” Aldus Koen van der Mark, directeur a.i. bij Cultuurbedrijf RIQQ.

Familievoorstellingen en Muziek op de Pinkenberg

Voor de hele familie zijn er bij het Rhedense openluchttheater De Pinkenberg veel mooie familievoorstellingen te beleven. Denk bijvoorbeeld aan: Dirk Scheele, Meneer Monster: ‘over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept!’. Voor de liefhebbers van opera en pizza speelt op 19 juni ‘De meid, de baas. La Serva Padrona’. Speciaal voor deze gelegenheid worden in het theater pizza’s gebakken. Ook biedt het theater deze zomer een podium aan Concertgebouworkest Young en een heus kampvuurconcert!

Middachten

In de kasteeltuin van kasteel Middachten zijn op 4 zondagochtenden prachtige concerten gepland. Suzy V, strijktrio Borromeo, Lucky Fonz III en de Guus Tangelder Bigband met als speciale gast trompettist Charlie Green zullen in de tuin van het kasteel prachtige concerten verzorgen.

Voor beide locaties zijn kaarten te koop via: Kaarten zijn te koop op www.cultuurbedrijfriqq.nl/evenementen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen