Slaapspecialist Ralph Klaassen nieuwe sponsor 010-1 VV Dieren

Foto: VV Dieren

DIEREN – De spelers van de onder 10-1 speelden al een tijdje met nieuwe shirts van Slaapspecialist Ralph Klaassen uit Doesburg, maar nu kon er eindelijk een teamfoto worden gemaakt samen met de sponsor. De sponsorcommissie bedankt Ralph voor sponsoring.

Slaapspecialist Ralph Klaassen

Bij Slaapspecialist Ralph Klaassen kunt u terecht voor bijna alles op het gebied van slapen. Van washandje tot seniorenbedden. Door de liefde in het vak zijn zij altijd erg betrokken bij hun producten. Zij werken daarom ook uitsluitend met Nederlandse bedrijven om zo nog dichter bij het proces te zijn. Zo maakt Slaapspecialist Ralph Klaassen bijvoorbeeld een deel van de matrassencollectie helemaal zelf. Hierdoor krijgt Slaapspecialist Ralph Klaassen nog meer kennis over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van slapen.

Sinds mei 2016 is het bedrijf verhuisd naar het mooie Doesburg. Het gezellige Hanzestadje aan de IJssel. Door de vele musea en monumenten is het zeker leuk een dagje langs te komen voor een rondwandeling.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen