Biljoen Groen en Liemers Hendriks officieel naar Landgoed Overhagen

VELP –  Op zondag 3 juli was er een open dag op Landgoed Overhagen waar iedereen van harte welkom was bij Biljoen Groen en Liemers Hendriks om hun nieuwe onderkomen te bewonderen.

Zakenrelaties, vaste klanten maar ook veel nieuwsgierige inwoners uit Velp en omstreken kwamen een kijkje nemen op dit fantastisch geworden nieuwe onderkomen op het Landgoed Overhagen, Biljoen 6 te Velp.

Alle bezoekers werden allereerst welkom geheten met een hapje en drankje. Vervolgens werden ze rondgeleid door trotse medewerkers van het bedrijf op hun nieuwe onderkomen dat aan de laatste nieuwe richtlijnen voldoet. Zowel voor het personeel als materiaalopslag of afvoer en scheiding van afval. Mooie grote kantoorruimtes, vergaderplekken, ontvangstruimte voor klanten, aan alles is gedacht, waarbij een grote kantine voor het personeel niet ontbreekt, tevens een prachtig toilet-, douche- en omkleedruimte.

Er reden drie golfkarretjes rond waarmee bezoekers een ritje over het Landgoed Biljoen konden maken en tekst en uitleg konden krijgen over hetgeen zij onder weg tegen kwamen.

“Het was een zeer geslaagde dag, menig bezoeker was diep onder de indruk van de fantastische metamorfose.” Aldus Jeroen Helming, die samen met Fabian Hendriks eigenaar is van het bedrijf.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk ook op: https://www.biljoengroen-liemershendriks.nl/

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen