Thema avond “Onderwijs en ontwikkeling”

DIEREN – De werkgroep Geloof en Maatschappij binnen de Raad van Kerken Dieren e.o. organiseert op zondag 6 oktober een thema avond in de Ontmoetingskerk in Dieren. Koos Pluymert gaat in op het thema: “Onderwijs in ontwikkeling”.

Op een interactieve wijze zal Koos Pluymert ingaan op de ontwikkelingen in het onderwijs van de afgelopen jaren tot nu. Deze avond komen diverse facetten van dit onderwerp aan bod, zoals de veranderende rol van de docent, de invloed van de maatschappij op het onderwijs, opvattingen over wat  goed onderwijs  is en de relatie driehoek: thuis- school- leerling en het belang van de nauwe relatie hierin. Ook wordt aandacht geschonken aan de ontwikkeling van het brein. Er zijn veel nieuwe onderzoeken die relevant en interessant zijn voor toepassing in het onderwijssysteem.
Koos Pluymert heeft jaren in het onderwijs gewerkt, eerst als docent, later als schoolleider. Vanaf 1995 begeleidt hij scholen bij de vormgeving van hun onderwijs. Hij is onder andere vanuit het Ministerie van OCW en Voortgezet onderwijs Raad als procesbegeleider betrokken bij verbetertrajecten van de zogenaamde zeer zwakke scholen.
De thema-avond is op zondag 6 oktober om 20.00 uur in de Ontmoetingskerk, Adm. Helfrichlaan 54 te Dieren. Aansluitend is volop gelegenheid voor vragen en discussie. Iedereen is van harte welkom!!

Op de hoogte
blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik
HIER en druk op
“Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via
@HetRhedenNieuws

Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de
nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen