Howden Thomassen Compressors Rheden ondersteunt leerlingen De Tender in Dieren

Foto: Howden Thomassen Compressors

RHEDEN/DIEREN – Medewerkers van Howden Thomassen Compressors (HTC) in Rheden hebben met een inzamelingsactie onder het personeel een bedrag opgehaald van €1255,-. Met dit bedrag willen zij een bijdrage leveren aan de aanschaf van veiligheidsschoenen voor de nieuwe leerlingen van praktijkschool De Tender in Dieren in schooljaar 2022/2023.

De actie is onderdeel van het sociale programma ‘Bright Futures’, waarmee zij inclusiviteit en kansengelijkheid wil stimuleren.

“Als bedrijf willen wij een verantwoordelijke en positieve bijdrage leveren aan de omgeving waarin wij wonen en werken”, licht Noëlle Kooter, Manager Communicatie bij het bedrijf toe. “Het onderwerp ‘veiligheid’, ligt ons na aan het hart. Bij Howden doen wij er alles aan om te zorgen dat iedereen na een werkdag weer veilig naar zijn of haar familie terug kan. De leerlingen van De Tender leren op school ook hoe belangrijk veiligheid in een werkomgeving is. Daarom zijn wij met de school in gesprek gegaan. In aanvulling op de bijdrage voor de veiligheidsschoenen is het de bedoeling om in het nieuwe schooljaar een bedrijfsbezoek te faciliteren waarbij kinderen kunnen zien hoe de veiligheid, waarover zij op school leren, er in een echte fabriek uitziet”.

HTC, voorheen Thomassen, is sinds 1921 gevestigd aan de Havelandseweg in Rheden, waar zij al 100 jaar compressoren fabriceert voor toepassing in de olie-, gas- en petrochemische industrie. Tegenwoordig levert het bedrijf meer en meer compressoren voor toepassing in de hernieuwbare waterstof industrie.

De totale bedrage van de inzamelingsactie is op 18 juli 2022 overhandigd aan een vertegenwoordiging van De Tender.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen