Benefietconcert voor Oekraïne in de kerk van Rozendaal

Foto: werkgroep KIK

ROZENDAAL – Op vrijdagavond 19 augustus 2022 geeft het ‘Chamber Ensemble Kyiv’ een benefietconcert in de kerk van Rozendaal onder de titel: ‘Troost voor vluchtelingen’

U luistert naar muziek en gedichten uit Nederland en Oekraïne die een troostrijk karakter dragen. De musici komen uit Oekraïne en zijn vrijgesteld van deelname aan het leger, omdat hun muzikale bijdrage belangrijker wordt geacht vanwege het uitdragen van de Oekraïense cultuur. Door concerten te geven binnen en buiten Nederland zamelen zij ook geld in voor hulp aan Oekraïne. In dit geval voor gehandicapte kinderen uit Oekraïne. Hiermee wordt muziek een ‘levensader’.

U kunt dat ondersteunen door het concert te bezoeken en tevens een financiële bijdrage te geven voor de organisatie ‘Hart voor Kinderen’, dat een project doet voor gehandicapte kinderen uit Oekraïne.

De organisatie van het concert is in handen van de werkgroep KIK, Kunst In de Kerk. Zij neemt ook de kosten van het concert voor haar rekening, zodat de opbrengsten geheel ten goede komen aan het project van de Stichting Hart voor Kinderen.

Voor het concert worden de vluchtelingen die in Arnhem en omgeving verblijven speciaal uitgenodigd en verder is het voor iedereen vrij toegankelijk, maar een vrijwillige bijdrage is uiteraard zeer gewenst. Het gaat om klanken en woorden van troost voor alle betrokkenen. U kunt uw reservering doorgeven op: [email protected].

Mocht u het concert niet kunnen bijwonen en toch een financiële bijdrage willen geven, dan kan dat op rekeningnummer: NL16 INGB 0000 9339 39 van de Diaconie Prot. Gem. Rozendaal onder vermelding van ‘Benefietconcert Oekraïne’.

Het concert begint om 20.00 uur; Kerklaan 15, 6891 CM Rozendaal. Na ruim een uur muziek en gedichten is er een nazit met de musici onder genot van een drankje.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen