Inzameling oud papier door Harmonie Unisono Velp 

Foto:

VELP- Zaterdag 13 augustus halen vrijwilligers van Harmonie Unisono het oude papier op in een deel van Velp zuid. De opbrengst gebruikt de harmonie onder andere voor het project “Meer Muziek in de klas”.

Meer Muziek in de klas

Het doel van deze activiteit is om leerlingen van basisscholen kennis te laten maken met verschillende muziekinstrumenten en muziekonderwijs. Ze leren over slagwerk-, koperblaas- en houtblaas-instrumenten die in een harmonieorkest bespeeld worden. Een landelijk platform onder erevoorzitterschap van Koningin Máxima en het Rhedense Cultuurbedrijf RiQQ ondersteunen dit initiatief.

Iedereen kan zich aanmelden voor een proefpakket van enkele muzieklessen voor slechts € 10,-. Leerlingen die de smaak te pakken hebben mogen natuurlijk doorgaan met muzieklessen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website: www.unisono-velp.info.

Inzamelgebied oud papier

Het inzamelgebied is tussen de President Kennedylaan, de spoorlijn, kasteel Biljoen en de snelweg A348. Tevens wordt het papier opgehaald in de volgende straten in de Rivierenwijk:
Scheldestraat, Rijnstraat, Dulkeshofstraat, Waalstraat, Maasstraat en Merwedestraat.

De containers kunnen ‘s morgens vóór 9:00 uur worden klaargezet met het handvat naar de straat.

Oud papierinzameling

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen