Kennismaking met rondleiding op Herenboerderij De Groote Modderkolk in Loenen.

Foto: Herenboerderij De Groote Modderkolk

REGIO – Betty uit Ellecom en Els uit Dieren zijn Herenboer in Loenen. “Met alle berichtgeving rondom de stikstofproblematiek ga je toch steeds meer nadenken wat je zelf kunt doen” zeggen ze.

Je vraagt je af waarom die sperziebonen uit Egypte moeten komen en waarom er zo gesleept moet worden met de dieren. Kan het allemaal niet lokaal en dichtbij?

Vraag jij je dat ook af? Kom dan eens kijken op onze Herenboerderij in Loenen. Daar haal je wekelijks je groenten en eieren, als je wilt ook vlees en straks ook fruit als de boomgaard er klaar voor is. Alles van je eigen boerderij, op maar 10 km fietsen vanaf Dieren, met de auto een kwartiertje. En je kunt zelf ook meedoen, door in de moestuin te werken, de dieren te verzorgen enzovoort.

Op Herenboerderij De Groote Modderkolk bewijzen we samen dat het ook anders kan. Op het prachtige terrein van Natuurmonumenten dat gedeeld wordt met zorgboerderij Verdandi, is nu een boerderij waar lokaal lekker voedsel wordt verbouwd met aandacht voor een gezonde bodem en de biodiversiteit.  

Ben je geïnteresseerd, wil je weten of dit ook iets voor jou is? Ze organiseren regelmatig een kennismaking met rondleiding. De eerstvolgende is zaterdag 20 augustus om 10.00 uur op de Vrijenbergweg 24 in Loenen. Voor meer informatie en aanmelden www.grootemodderkolk.herenboeren.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen