Wedstrijdvoorbereiding Posbankloop bij AV Gelre

Foto: rheden.nieuws.nl, Peter de Waard

VELP/DIEREN – Wil jij meedoen met de Posbankloop in Velp op zondag 25 september 2022? AV Gelre kan je helpen om goed voorbereid aan de start te verschijnen.

Woensdag 24 augustus om 19.00 uur 2022 is de kick-off op de atletiekbaan bij AV Gelre in Dieren. Op basis van je ambitie en niveau ontvang je een passend trainingsschema. Met dit schema ga je onder professionele begeleiding intensief aan de slag. Het doel is met plezier, zonder blessures 15 km uitlopen of ze begeleiden je naar een extra snelle tijd.

De trainingen worden gegeven in het bos en op de atletiekbaan. Tot aan de Posbankloop 25 september train je elke zaterdag 8.30 uur in het bos. Op zondag start om 8.30 uur een duurloop en maandagavond om 19.00 uur een herstelloop en woensdag 19.00 uur een intervaltraining op de atletiekbaan. Het klinkt pittig maar als je eenmaal in de flow zit gaat het helemaal vanzelf. Het trainen in een groep zorgt naast gezelligheid voor extra motivatie en de beloning is een extra mooie prestatie!

Deelnemen aan de training ter voorbereiding aan de Posbankloop?

Om deel te nemen aan deze training moet je minimaal 5 km kunnen hardlopen zonder pauzes. Aanmelden kan via www.hardlopen.nl. De kosten voor de training bestaande uit 16 bijeenkomsten bedragen € 40,00. De start is 24 augustus bij het clubhuis van AV Gelre aan de Kolonieweg 2a in Dieren. Voor leden van AV Gelre is deze training gratis. Meer informatie verkrijgbaar via [email protected]

AV Gelre in Dieren
Bij AV Gelre staat het plezier in gezond bewegen en het genieten van de schitterende omgeving voorop. Houd je van hardlopen of nordic walking en zoek je nog een gezellige club? Kom dan een keer gratis meetrainen. Ze geven trainingen op verschillende niveaus, zowel duurtrainingen in het bos als techniektrainingen op de atletiekbaan. Op de website www.avgelre.nl vind je alle informatie en de trainingstijden. Ben je op zoek naar meer informatie of heb je vragen? Stuur dan een email naar [email protected]

Dossier: Posbankloop
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen