Nieuwe activiteit VrijeTijdsVleugel van het Inloophuis Dieren

Foto: Deborah Rutgers

DIEREN – Sinds donderdag 18 augustus is er in de VrijeTijdsVleugel van het Inloophuis Dieren een haak- en breiclub. Dat is elke donderdagmiddag vanaf 13.00. Van 13.00 tot 14.00 uur kun je binnen komen lopen in het Atelier, lekker een kop koffie of thee nemen en starten met haken of breien.

Voor de materialen wordt gezorgd: er zijn diverse soorten garen van katoen tot wol, acryl en natuurlijk ook haaknaalden en breinaalden in allerlei maten.

Dieta Onderwaater begeleidt deze middagen als onze vrijwilligster. Zij breit zelf mooie warme dekens voor een goed doel. Ook dat kun je doen tijdens deze middag, maar natuurlijk staat het je ook vrij om een werkje voor jezelf te maken. Het gaat vooral om gezelligheid, samen handwerken en ideeën uitwisselen.

Dieta kan je de eerste basistechnieken van het haken en breien leren om je zo steeds een stapje verder te krijgen in allerlei technieken en patronen. Hoe leuk is het als je een mooie shawl voor jezelf of als cadeautje kan maken. De organisatie nodigt je dan ook van harte uit om binnen te wandelen, kennis te maken en samen met de andere deelnemers te komen haken of breien. Je mag alleen komen, maar je mag natuurlijk ook samen met iemand komen. Aanmelden is niet nodig en deelname, benodigdheden, koffie en thee zijn gratis.

Mocht u thuis nog garen om te haken en breien hebben of haaknaalden, breinaalden (vanaf maat 6) of rondbreinaalden over hebben: wij zijn er heel blij mee. U kunt dit in de ochtend brengen bij het Inloophuis Dieren. Van maandag tot en met vrijdag is er tussen 10.00 en 12.00 uur altijd iemand aanwezig om het aan te pakken. Mocht het u niet lukken om het te brengen dan kunt u ook contact opnemen met Deborah Rutgers, medewerker van de VrijeTijdsVleugel van het Inloophuis Dieren; 06 38415045 of [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen