De kerkmarkten in Dieren lopen goed

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – De wekelijkse kerkmarkt wordt goed bezocht, zelfs bij hoge temperaturen was het buiten, in de schaduw, goed toeven tijdens de afgelopen markt.
Veel bezoekers streken neer voor koffie met iets lekkers erbij, er was heel veel keus.

Dank aan de bakkers en we hebben nog vijf weken te gaan. Ondanks de warmte was er ook flinke aanvoer van zelf gekweekte groente/fruit, lekkere jam, kalebassen en diverse zelfgekweekte plantenstekjes. Ook van de Bronkhorster molen zijn weer artikelen te koop.

Aan het eind waren alle verse waren en was ook alle jam verkocht. We rekenen nog steeds op iedereen die iets wil aanleveren. Wij ontvangen iedereen met groente, fruit, jam etc. vanaf 9.30 uur om de kramen weer te vullen.

Eerste van 10 kerkmarkten Dieren nu van start 2022

Het is zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan de markt, te vinden in/bij de Ontmoetingskerk, Adm. Helfrichlaan 54 te Dieren; iedere vrijdagmorgen van 10.00 – 11.30 uur t/m vrijdag 16 september 2022.

De opbrengst van de kerkmarkt is bestemd voor “Stichting de Kleine Arbeider” – onderwijs voor kansarme kinderen in Colombia, met name Bogotá.
Wij hopen de komende tijd nog velen te ontmoeten op de markt, iedereen is van harte welkom. Namens Werkgroep Kerk in Actie Dieren, Spankeren e.o. [email protected]

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen