Welkom op de kerkmarkt in/bij de Ontmoetingskerk in Dieren

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – De eerste Kerkmarkt, op vrijdag 15 juli 2022, was een hele gezellige en drukbezochte markt die door het mooie weer buiten kon worden gehouden.

In verband met de nieuwe kramen werd de officiële opening verricht door wethouder Klomberg. Het duurzaam bezig zijn wat betreft aanbod van artikelen en de gezellige ontmoetingsmogelijkheid heeft hem zeer verrast.

Iedere vrijdag, t/m vrijdag 16 september van 10.00 tot 11.30 uur wordt de markt in/bij de Ontmoetingskerk gehouden.

Vers gekweekte groente en fruit, kalebassen en zelfgekweekte plantenstekjes, eigengemaakte jam etc. wordt iedere week weer aangeleverd voor de verkoop.
De verkoop van cadeaubonnen is altijd een leuke manier om iemand bijvoorbeeld eens mee te verrassen. De bonnen zijn te koop à € 7,50 op de markt en bij Christine Schellevis thuis: H.B. Buyslaan 4, tel. 421510, [email protected]. De bonnen zijn te besteden tijdens de marktdagen.

Het is iedere week een gezellige activiteit dus kom rustig een keer kijken. De kraamhouders en de organisatie hoort dat de bezoekers die al geweest zijn graag de week erna weer terugkomen.

Meer producten voor op de markt zijn welkom

Voor bij de koffie kan de organisatie iedere week lekkers gebruiken, dus voor bakkers een leuk doel om voor te bakken. Ook groente en fruit, zelfgemaakte jam etc. is van harte welkom, dus doe wat over is van de moestuin niet naar de composthoop, zij zijn er blij mee. Iedere week, een half uur voor opening van de markt ontvangen zij graag aangeboden artikelen. Zij hopen nog heel veel bezoekers te ontvangen; iedereen is van harte welkom.

Deze markt is in de buitenlucht maar bij te fris weer of regen wordt de hal van de kerk omgetoverd tot een gezellige markt.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen