Zeer geslaagd jaarlijks Posbanktoernooi PFC Rheden

RHEDEN – Openluchtzwembad Rheden was in het weekeinde van 27 en 28 augustus weer het decor voor het jaarlijkse Posbanktoernooi. Dit waterpolotoernooi, dat wordt georganiseerd door PFC Rheden, trekt al jaren verenigingen uit het hele land naar Rheden die het hele weekeinde kamperen op de zonneweide van het zwembad.

Wethouder Ronald Ter Hoeven opende zaterdagmorgen, samen met voorzitter Petra Schipper, het toernooi, waarna dertig dames- en herenteams in verschillende poules streden om de poulewinst met de daarbij behorende slagroomtaart.

In samenwerking met Ons Huis Rheden werden in de sportkantine twee drukbezochte feestavonden georganiseerd, met op zaterdag een BBQ waar ruim 150 deelnemers aanschoven.

De organisatie kijkt, mede door de inzet van de vele vrijwilligers en bijdrages van sponsoren, terug op een zeer geslaagd weekeinde.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen