Echtpaar De Winkel-Teunissen 65 jaar getrouwd! Gefeliciteerd!

Foto: rheden.nieuws.nl

ELLECOM – Op zondag 29 augustus bracht burgemeester Carol van Eert om 10.30 uur een bezoek aan het echtpaar De Winkel-Teunissen, ter gelegenheid van hun 65-jarig huwelijk. De heer Nicolaas de Winkel is geboren op 27 februari 1932 in Ellecom en mevrouw Johanna de Winkel-Teunissen op 4 juli 1931 ook  in Ellecom.

Het echtpaar heeft elkaar tijdens een boottochtje op de IJsel bij een personeelsuitje van Thomassen ontmoet. Beide wonen al hun hele leven in Ellecom. Mevrouw Johanna de Winkel-Teunissen woont zelfs al 85 jaar in hetzelfde huis. Na het trouwen is zij vanwege de woningnood ingetrokken bij haar ouders.

Uit het huwelijk zijn 2 kinderen geboren en inmiddels hebben ze al 4 kleinkinderen en 3 achterkleinkinderen. Na hun pensionering vullen ze hun dagen graag met tuinieren, puzzelen en lezen. Ze zijn nog steeds erg gelukkig met elkaar en genieten nog elke dag van de dingen die ze samen met hun kinderen en (achter)kleinkinderen kunnen doen.

Nicolaas en Johanna de Winkel-Teunissen 65 jaar getrouwd Nicolaas en Johanna de Winkel-Teunissen 65 jaar getrouwd

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen