Vivare vindt nieuw onderkomen aan Meander 825, Arnhem

Foto:

VELP/ARNHEM – Medio 2015 gaat Vivare vanuit één pand werken: Meander 825 op Industrieterrein IJsseloord 2 te Arnhem. Dit betekent dat de huidige zes vestigingen op termijn dicht gaan. 

Met deze beslissing kiest Vivare voor een locatie midden in haar werkgebied en realiseert zij een fikse besparing op de eigen bedrijfslasten. 
Eric Angenent:
Vivare werkt nu nog vanuit zes verschillende vestigingen. Centralisatie biedt vele voordelen. Directeur Bestuurder Eric Angenent: ‘Werken vanuit een gezamenlijk pand betekent  minder beheer- en onderhoudskosten. Dat scheelt aanzienlijk in ons huishoudboekje. Het pand ligt bovendien midden in ons werkgebied. Dat vinden wij belangrijk.’ De verhuizing maakt ook een andere manier van samenwerken mogelijk. ‘Onderlinge lijnen worden korter waardoor sneller geschakeld kan worden. Ook dat is efficiënter.’
Moderne dienstverlening
Daarnaast maakt de verhuizing noodzakelijke investeringen in moderne dienstverlening mogelijk. Eric Angenent: ‘De noodzaak om zes vestigingen open te houden is er niet meer. Onze huurders weten ons uitstekend via de telefoon en mail te vinden; het bezoek aan de vestiging is de laatste jaren sterk gedaald.’ 
Vivare blijft in de wijk aanwezig!
Vivare wil betaalbaar wonen voor huurders mogelijk maken en houden. Om dit te kunnen garanderen, maakt Vivare scherpe keuzes. Het snijden in de eigen organisatiekosten door een verhuizing is zo’n keuze. Dat Vivare naar één pand gaat, wil overigens niet zeggen dat wij ons terugtrekken uit de wijken. We blijven zichtbaar en aanspreekbaar voor onze huurders. 
Gefaseerd verhuizen
Concreet betekent de verhuizing dat alle zes de vestigingen (Velp, Renkum, Duiven, Elst en twee locaties in Arnhem), op termijn sluiten en alle medewerkers gaan werken vanuit Meander 825. In de loop van volgend jaar verhuist Vivare gefaseerd naar dit nieuwe pand. Alle huidige panden (inclusief het hoofdkantoor aan de Westervoortsedijk) komen dus vrij voor verhuur en/of verkoop.
Medio 2015
Vivare huurt vanaf medio 2015 circa 3.000 m² kantoorruimte inclusief parkeerplaatsen in het kantoorgebouw gelegen aan de Meander 825 te Arnhem. 
Vivare:
Woningcorporatie Vivare biedt een thuis aan een circa 23.500 huishoudens met in totaal 60.000 bewoners. Wij werken in zes gemeenten in Arnhem en omgeving aan onze kerntaak: het bouwen, onderhouden en verhuren van betaalbare sociale huurwoningen. Vivare maakt de juiste keuzes om betaalbaar wonen voor huurders mogelijk te houden. Nu en in de toekomst. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen