Oktober actie: “2 voor de prijs van 1” in het regionaal openbaar vervoer

Foto:

REGIO – In oktober kan iedereen in Gelderland, Overijssel en Flevoland voordelig kennismaken met het openbaar vervoer. In deze periode kunnen twee personen met de bus of regionale trein reizen voor de prijs van één.

Het werkt heel eenvoudig. Eén persoon reist met een geldig vervoerbewijs. De tweede persoon kan het speciale e-ticket aanvragen op www.ervaarhetov.nl en daarmee gratis meereizen. 
Printen en reizen
Ervaar het OV wil mensen kennis laten maken met de mogelijkheden van het openbaar vervoer. Via de website www.ervaarhetov.nl is een speciaal gratis ticket beschikbaar voor iedereen die voordelig wil reizen. Invullen en printen is heel eenvoudig en daarna stap je gemakkelijk samen in en samen uit voor de prijs van één. 
Handig overzicht
Op de website is ook een handig overzicht van allerlei leuke en interessante uitstapjes in Gelderland, Overijssel en Flevoland te vinden. Geïnteresseerden die een bestemming selecteren, krijgen direct een reisadvies van deur-tot-deur. 
Win!
Wie neem jij het liefst gratis mee met het OV? Je moeder, een vriendin of juist die ene beroemdheid om eens goed bij te kletsen?  Deel het met Ervaar het OV via mail ([email protected]), Twitter (@ervaarhetov) of Facebook (Ervaar het OV) en maak kans op een bioscoopbon! 
Ervaar het OV 
De acties van Ervaar het OV zijn geldig in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland, met uitzondering van regio Twente, gemeente Almere en alle lijnen van de NS. 
Kijk voor meer informatie of voor tickets op www.ervaarhetov.nl
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen