Zwembad en Fysiotherapie van Berkel overgenomen door Mirjam en Damien van Oortmerssen

RHEDEN – Zaterdag 3 september werd het Zwembad en voormalige Fysiotherapie van Berkel heropend door wethouder Ronald ter Hoeven aan de Arnhemseweg 89 in Rheden. Sinds de jaren ’70 was het pand aan de Arnhemseweg 89 in Rheden in gebruik. Afgelopen juni is de maatschap met pensioen gegaan en overgenomen door Sports Education & Adventures (SEA).

Het zal doorgaan onder de naam De Berkel. Na een welkomstwoord van eigenaar Damien van Oortmerssen, in het bijzijn van zijn vrouw Mirjam en ongeveer 30 belangstellenden, die op het moment van de opening om 14.00 uur aanwezig waren, gaf hij het woord aan wethouder Ronald ter Hoeven, “Ik ben blij dat ik gevraagd ben om hier vandaag het zwembad waarin  opleidingen op gebied van zwemonderwijs en EHBO en het verzorgen van zwemlessen voor alle leeftijden worden verzorgd, te mogen openen. Ik heb hier vroeger heel wat uurtjes in het zwembad doorgebracht. Daarom vind ik het fijn dat na de overname het bad blijft bestaan.”

(Tekst gaat verder onder de foto)

De Berkel heropend in Rheden

Sports Education & Adventures (SEA) is van oorsprong een zwemschool, door Damien en Mirjam opgericht omdat ze zagen dat het anders kan! Na vele jaren gewerkt te hebben in verschillende organisaties hebben ze de ervaringen gebundeld en zijn tot een werkwijze gekomen dat echt aansluit bij de kinderen, hun ouders en uiteindelijk de zwemonderwijzer! Damien en Mirjam worden gesteund door Nikki van Dam zij verzorgd hockeytraining voor kinderen, Betty Sukel geeft zwemonderwijs, Fanny Tzoumas  geeft zwemlessen aan kinderen.

Damien van Oortmerssen

“Ik wil iedereen van harte uitnodigen om een kijkje te nemen in alle ruimtes van De Berkel en het zwembad met de vernieuwde kleedruimtes te bewonderen. Of een drankje of hapje buiten op het voorplein te nemen. Voor de kinderen is er een luchtkussen met waterplezier om zich te vermaken.”

De Berkel was van 13.00 tot 17.00 uur te bezoeken. Voor meer informatie kijk op: https://sea-opleidingen.nl/

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen