Eindelijk weer een kofferbakverkoop en curiosamarkt in Ellecom

ELLECOM – Zaterdag 3 september hield Muziekvereniging Excelsior weer haar jaarlijkse kofferbakverkoop en curiosamarkt rondom het Dorpsplein in Ellecom. Door alle coronaperikelen was het een paar jaar geleden dat dit evenement plaats kon vinden.

Al voor 09.00 uur waren de eerste koopjesjagers al bij de kramen om hun slag te slaan. Er was dan ook weer veel keus, van curiosa tot prachtige schilderijen, kleding, speelgoed, potten, pannen, glaswerk, puzzels, gereedschap maar ook fietsen. Je kon niet zo gek bedenken of het was er.

De kosten voor een plek waren voor een auto/aanhanger/tafel €18,50, een bakfiets €12,50 en een kraam huren koste €35. Aansluitend werd er in de avond vanaf 20.00 uur een Late Summer Party gehouden.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen