Verlichting Dierense Toren gaat op een lager pitje

Foto: Stichting Dierense Toren

DIEREN – Het bestuur van de Stichting De Dierense Toren heeft na de Nacht van de Nacht besloten de avondverlichting van de monumentale toren voorlopig terug te brengen tot de zaterdag- en zondagavond.  

Dit levert een energiebesparing op die laat zien dat de stichting rekening wil houden met de omstandigheden waarin ons land op  dit moment verkeert. Ook de kosten van de verlichting zijn zo  hoog geworden dat beperking noodzakelijk is. Ondanks de  bijdrage die de stichting hiervoor van de Buurtschap van Dieren  ontvangt, is een verlichting van de toren op alle dagen van de week  niet langer verantwoord.  

Het bestuur rekent op instemming van dit besluit van haar trouwe donateurs die bijdragen aan het behoud van deze voor het  dorpsgezicht van Dieren zo belangrijke toren. 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen