Halloween in Rheden groot succes

Foto: Nienke Hoogstraten

RHEDEN – De afgelopen vrijdagavond op 28 oktober was het tijd voor de tweede editie van Halloween in Rheden. Kinderen konden langs de deuren tussen 18.30 en 21.30 uur. Er hadden zich 64 huizen aangemeld waar aangebeld mag worden voor een snoepje. Minimaal zo’n 260 kinderen en ouders, die zich hadden opgegeven, zijn verkleed als skelet of andere enge figuren langs de deuren gegaan.

Ze waren deze keer welkom bij 64 deelnemende huizen, waarvan een groot deel was versierd in Halloweenstijl. Maar er zijn veel meer gezinnen op pad geweest. Om 21.00 uur was al het snoep in de Kerkstraat op, dus het moeten er zeker tussen de 300 en 400 zijn geweest.

De tweede editie van Halloween in Rheden was een groot succes. Volgend jaar (weer) meedoen? Volg dan ‘halloweeninrheden’ op Facebook en Instagram.

foto: Nicole BurgersHalloween in Rheden - Nicole Burgers(Foto: Nicole Burgers)

Halloween in Rheden - Anouk Hendriks(Foto: Anouk Hendriks)

Halloween in Rheden

(Foto: Nicole Burgers)

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen