Openingszitting bij CV. De Narrenkap Velp

Foto: Jochem-Pluim

VELP – Zaterdag 5 november begon om 20:11 uur de openingszitting bij de Velpse carnavalsvereniging. Dit jaar geen afscheid van een Hoogheid, daar Kevin na zijn zéér korte Prinsenjaar 2021-2022 opnieuw verkozen werd om de kar te trekken het komende seizoen.

Deze openingszitting was een primeur voor Niels Gabriël, die deze avond zijn debuut maakte als nieuwe President. Na zijn ludieke opkomst werd de rest van de vereniging binnen gehaald en werd de avond echt geopend met het zingen van het Verenigingslied. Hierna werden direct enkele plichtplegingen verricht, zoals de installatie van nieuwe Page Maxime Appeldoorn en Rutger Jansen als nieuw lid van de Raad van 11.

Vervolgens was het tijd om Prins Kevin naar binnen te halen. Toepasselijk op het nummer ‘One More Time’ van Daft Punk kwam Kevin naar voren met zijn gevolg.

Na deze opkomst was het dan toch echt tijd om prins Kevin en zijn gevolg te installeren. De installatie werd uitgevoerd door Grootvorst Arjan en Vorst Peter. Na de installatie hebben zowel Kevin als jeugdprins Pim hun proclamaties voorgedragen, en zijn enkele onderscheidingen uitgereikt. Ook het zingen van het Prinsenlied hoorde er nog bij.

Deze protocollaire momenten werden afgewisseld met optredens van de Gardes, een flashmob-act van de zangers en zangeressen en uiteraard een gezellig feestje na afloop. Met nog een optreden van zanger Gio van Veen ging de avond nog even gezellig lang door. Al met al een geslaagde avond. Carnaval 2022-2023 is begonnen!

Door: Jochem Pluim, PR & Communicatie | Hoffotograaf C.V. de Narrenkap

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen