Jan Huurman neemt afscheid als activiteitenregisseur Veelzijdig Velp

Foto: Veelzijdig Velp

VELP – BIZ Centrum Velp, Veelzijdig Velp, organiseert het hele jaar door diverse activiteiten in het winkelgebied. Alle ondernemers binnen het centrum van Velp hebben zitting in de ondernemersvereniging.

Het bestuur van de vereniging heeft onder andere korte lijntjes met de gemeente, maken plannen voor het centrum en zorgt voor de onderlinge contacten. Dit alles in zo veel mogelijk samenspraak met de leden van de vereniging.

Jan Huurman is vanaf de start van de vereniging verkozen tot activiteitenregisseur. Huurman is de ‘Duizendpoot’ voor de ondernemers. Hij heeft veel contact met de ondernemers, zorgt dat acties van de grond komen, hij verstuurt de nieuwsbrieven met informatie, onderhoudt de Facebookpagina en website en motiveert de ondernemers om deel te nemen.

Als er flyers moeten komen in de winkels of posters in de straten iVeelzijdig Velps Jan degene die daarvoor zorgt.

Hoewel het een betaalde functie is voor een aantal uren heeft Jan zich 100% ingezet voor de vereniging, ook bij overschrijding van die uren.

Na 5 jaar is het mooi geweest en ga ik het wat rustiger aan doen

In januari 2023, tijdens de nieuwjaarsreceptie, zal Jan Huurman officieel afscheid nemen van de vereniging als regisseur. Tot die tijd is hij nog druk met Sinterklaasactiviteiten, de en Kerstperiode. Ook neemt hij in deze laatste maand de nieuwe activiteitenregisseur mee in zijn bezigheden.

Nieuwe activiteitenregiseur van Veelzijdig Velp

Na enkele sollicitatiegesprekken is de keuze gevallen op Marloe Kuster. Marloe is al langere tijd actief in het centrum in dorp Rheden. Zij was mede-eigenaar van IJsclusief en ziet nu ook een nieuwe uitdaging om Centrum Velp op de kaart te zetten. Na het afscheid van Huurman zal hij officieel al zijn taken overdragen aan Kuster.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen