Kerstconcert Grootkoor Gelderland met Henk Poort in Musis

Foto: Grootkoor en Henk Poort

ARNHEM – Woensdag 14 december geeft het Grootkoor Gelderland een feestelijk en sfeervol kerstconcert in Musis Sacrum. Het Grootkoor Gelderland staat onder leiding van de dirigenten Etty van der Mei en Nan van Groeningen en bestaat uit ruim 125 enthousiaste koorleden afkomstig uit de gehele provincie.

Het kerstproject van Grootkoor Gelderland is in september van start gegaan en de afgelopen maanden hebben de koorleden hard gewerkt om het concertprogramma in te studeren. “Het is elke keer weer een uitdaging met zoveel enthousiaste zanglustigen iets moois neer te zetten,” aldus de dirigenten.

Soloist

Als solist is de bekende zanger Henk Poort uitgenodigd. De opera- en musicalzanger Henk Poort verwierf bekendheid door zijn rollen in diverse musicals. Hij maakte diepe indruk in het tv-programma ‘Beste Zangers’. Hij heeft een stem met een ongelofelijke power en hoogte om koud van te worden. Samen met Grootkoor Gelderland zullen ze het publiek weten te ontroeren.

Eindelijke weer een Kerstconcert

U kunt gaan genieten van een afwisselend repertoire, van Christmas Carols tot overbekende kerstkrakers. De begeleiding van het Grootkoor is in handen van de pianist Rob van Dijk. Na twee jaar mogen ze eindelijke weer een Kerstconcert geven. Op 14 december gaat het gebeuren. Wat een feest zal dat zijn!

Praktische informatie

Aanvang van het concert op 14 december is 20.00 uur. Het vindt plaats in de Parkzaal van Musis Sacrum.
Kaartverkoop: www.musisenstadstheater.nl.
Voor meer informatie kun je kijken op www.grootkoor.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen