Huisdier van de week: Ontmoet poes Nela!

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

REGIO – Nela is een zelfstandig en zelfverzekerd poesje. Ze gaat lekker op onderzoek uit en bekijkt ieder hoekje en gaatje. Ze geeft kopjes en is erg aanhankelijk. Ze is actief en heeft ook een beetje een pittig randje.

Als je haar roept, komt ze vrolijk naar je toe. Dierentehuis Arnhem en omstreken zoekt voor Nela een 1 à 2 persoonshuishouden (of met kinderen vanaf 16 jaar) zonder andere huisdieren. Ze kan waarschijnlijk wel een dag alleen zijn. Na een wenperiode wil Nela graag naar buiten de omgeving verkennen.

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Nela.

Diernummer: 31923

Kijk voor meer informatie op: https://dierentehuisarnhem.nl/dieren/nela/.

Heeft u interesse? Geeft u Butler een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen