Huisdier van de week: Ontmoet hond Donna

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

REGIO – Donna, geboren op 4 juni 2015 is een rustige, oude dame, ze is vriendelijk en wordt graag geaaid. Haar conditie is niet meer zo best en zal rustig opgebouwd moeten worden. Donna vindt lange wandelingen op dit moment dan ook niet zo leuk en wil al snel weer terug naar huis.

Vanwege haar gewicht is het wel belangrijk dat ze voldoende beweegt en meerdere kleine stukjes wandelen per dag zou Donna kunnen helpen. Ze loopt rustig aan de lijn en trekt niet. Ze neemt alle tijd om in de omgeving rond te snuffelen. Dierentehuis Arnhem en omstreken zoekt voor Donna een 1 à 2 persoonshuishouden of met kinderen vanaf 10 jaar.

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat hond Donna

Diernummer: 28948

Kijk voor meer informatie ook op: https://dierentehuisarnhem.nl/dieren/donna/

Heeft u interesse? Geeft u Donna een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen