“ORDS” Ondernemend Rheden-De Steeg gaat vol vertrouwen 2023 in!

RHEDEN – Onlangs hield Ondernemend Rheden De Steeg kortweg “ORDS”  haar Nieuwjaarsbijeenkomst in het café van “Partycentrum Ons Huis”.

Voorzitter Alex Meerdink mocht vele leden en andere aanwezigen verwelkomen waaronder Dorpswethouder Gea Hofstede, beleidsambtenaar Economische zaken Rachid Haouli en vertegenwoordigers van andere verenigingen. Hij gaf een terugblik over het afgelopen jaar waarin, naast tal  van activiteiten, de vereniging ook het 100e lid mocht verwelkomen.

Maar na het terugkijken werd er ook vooruit geblikt op het komende jaar en werd er een toost uitgebracht dat het een succesvol jaar zal worden voor de ondernemers en de vereniging.

Daarna was er volop gelegenheid om bij te praten en te netwerken, wat waardevolle contacten opleverde. Het bleef nog geruime tijd gezellig.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen