Knuffelbeer Lizzy zoekt nieuw huis

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

REGIO – Lizzy, een dame van onzekere aard, is selectief als het gaat om het kiezen van haar favoriete mensen. Maar wees niet ontmoedigd, want als je eenmaal haar vertrouwen hebt gewonnen, zul je ontdekken dat ze een echte knuffelbeer is.

Lizzy houdt ervan om op schoot te zitten en is vrijgevig met haar kusjes, een teken dat je tot haar inner circle bent toegetreden. Het is een hartverwarmend gezicht als ze enthousiast naar je toekomt om je te begroeten en haar affectie te tonen.

Hoewel Lizzy soms opdringerig kan zijn, eist ze alleen aandacht op van de mensen van wie ze houdt. Daarom is ze niet geschikt voor een huishouden met kinderen en heeft ze een rustige omgeving nodig om zich op haar gemak te voelen. Alleen zijn kan een uitdaging zijn voor haar, dus het is belangrijk om dit geleidelijk op te bouwen.

Lizzy is bekend met het samenleven met andere honden, maar ze kwam niet tot haar recht. Daarom verdient ze een eigen plekje waar ze kan schitteren en haar unieke persoonlijkheid kan tonen.

Dierentehuis Arnhem en omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat hond Lizzy

Diernummer: 32500

Kijk voor meer informatie op: https://dierentehuisarnhem.nl/dieren/Lizzy/

Heeft u interesse? Geeft u Lizzy een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen