Zwemles zonder wachttijden bij PFC Rheden in Velp!

Foto: PFC Rheden

VELP – PFC Rheden geeft les volgens de beproefde zwemmethode van de KNZB – SuperSpetters. Hierbij halen de meeste kinderen binnen 80 lessen hun SuperSpetter diploma dat gelijk staat aan het C-diploma. Dat betekend dat de kinderen echt zwemvaardig zijn en overal veilig kunnen zwemmen.

Tijdens de zwemles staan plezier en veiligheid voorop, waardoor de kinderen ervaren hoe leuk zwemmen is. ‘We vinden het belangrijk dat kinderen het hele traject tot en met het C-niveau doorlopen en zwemvaardig zijn. SuperSpetters biedt dit in 1 pakket, de kinderen sluiten de lessen af met het KNZB-diploma’.

Kinderen ontvangen bij aanvang van het zwemlestraject een persoonlijk zwemboek. In dit zwemboek zitten leuke zwemlesverhalen voor de kinderen, kunnen beloningsstickers worden geplakt en staat handige informatie voor de ouders.

Met de SuperSpetters methode geeft PFC Rheden les in kleine groepjes en zwemmen, 1 keer per week, 45 minuten. De zwemlesmethode is geschikt voor kinderen vanaf 4,5 jaar. De zwemlessen worden gegeven in het Biljoenbad in Velp op vrijdagavond.

Meld je aan bij [email protected].

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen