18e Rhedense Dweildag heeft weer een fantastisch programma

09 jun 2016, 17:20 Nieuws
rhedense dweildag 2016
RHEDEN - Op zondag 26 juni belooft de Rhedense Dweildag weer een geweldige happening te worden. Volgens voorzitter Anne Bruger zijn alle ingrediënten aanwezig, zes verschillende orkesten zullen zorgen voor een spetterend geheel, met muziek, show in allerlei vormen, maar vooral veel gezelligheid.
We hebben natuurlijk een prachtige A-locatie op het meester B. van Leeuwenplein en als organisatie kunnen we daar heel gelukkig mee zijn. Carnavalsvereniging “De Heiknüüters” en Dweilorkest 94½ organiseren in samenwerking met Partycentrum “Ons Huis” voor de 18e maal dit evenement aldus de voorzitter.
Enthousiaste orkesten.
Ook dit jaar is de organisatie er weer in geslaagd om een aantal enthousiaste orkesten naar Rheden te halen.
  • Uit het Betuwse Dreumel komt Dweilorkest ”Noot Zat”, zij komen voor de tweede maal naar Rheden en hebben de vorige keer het publiek laten genieten van hun uitgebreide repertoire.
  • De in de zeer wijde omgeving bekende “Duitekluiters” komen met heel veel plezier voor de zesde keer naar Rheden. Plezier voert de boventoon bij dit orkest, dus succes verzekerd met dit Arnhemse gezelschap.
  • Ook uit de Betuwe komt Dweilorkest “Bar Wah” uit Ewijk en zij hebben humor en plezier in het muziek maken hoog in het vaandel staan. En dat zijn natuurlijk de ingrediënten waarom men naar De Rhedense Dweildag gaat.
  • De “Dwaze Dweilbende” komt voor de zevende maal uit Apeldoorn naar De Rhedense Dweildag. Zij als geen ander weten hoe belangrijk het is om het publiek te vermaken en er zelf plezier in te houden.
  • Vanuit Warnsveld zijn de muzikanten van “De Pretband” voor de eerste maal present en zij weten van elk optreden weer een feestje te maken. Dus dat moet goed komen in Rheden.
  • Swingend, muzikaal en enthousiast zijn de mensen van mede organisator “Dweilorkest 94½” uit Rheden. Het orkest dat al 22 jaar bestaat zal er alles aan doen om hun reputatie waar te maken.
Gratis vermaak voor de kinderen!
De Rhedense Dweildag, een gezinsevenement bij uitstek. De ouders al dan niet onder het genot van een drankje genieten van gezellig muzikaal schouwspel en de kinderen gratis genieten van de draaimolen of springkussen.
Het is traditie dat de deelnemende orkesten weer gaan strijden om de Strijland publieksprijs.
Wilt u een middag ontspannen en genieten kom dan de 26ste juni naar het van Leeuwenplein. Om 13.00 uur zal het evenement worden geopend in aanwezigheid van wethouder Ronald Haverkamp.
image001