Oproep deelkastjes; een extraatje voor in de vakantieperiode

Foto: 't Steegse Deelkastje

Graag vragen wij van ’t Steegs Deelkastje even uw aandacht voor het volgende. De zomervakantie staat voor de deur maar niet iedereen kan er even tussenuit. En er zijn ook mensen die het einde van de maand qua boodschappen niet halen.

Zou het niet fijn zijn dat degenen die wél weg gaan een kleinigheidje geven aan diegenen die thuisblijven?

Denk aan de gewone levensmiddelen die soms al een luxe zijn op zich, maar ook aan waterijsje die je zelf kunt invriezen. Of een waterspeelgoedding voor in de tuin. Iets lekkers, een cadeaubon waar je ijsjes van kunt kopen. Vrijkaartjes voor attractieparken. Maar vooral de meest simpele dingen die de mensen die dit zelf niet kunnen betalen even een glimlach bezorgen.

Gebruik je fantasie en leef je uit!

Uiteraard kun je de spulletjes in alle deelkastjes van onze gemeente leggen, er is er altijd wel eentje bij u in de buurt.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen