SC EDS 78 jaar veelzijdig en vitaal

Foto: Roel Roelfzema

ELLECOM – In de corona tijd bestond SC EDS 75 jaar maar was het niet mogelijk dit te vieren. Zaterdag was er een reünie en een moment hier stil bij te staan. 75 plus 3 zeg maar. En hoe bijzonder. Een club die 78 jaar bestaat en iemand in de gelederen die al 78 jaar lid is.

Voorzitter Erik Hekkers: “In 1945 is de club begonnen, voor het huidige Hotel Avegoor. Met voetbal, hardlopen en gymnastiek. Acht jaar geleden zijn we weer op weg gegaan naar een omni vereniging. Een open club op een vitaal sportpark. We bieden voetbal, padel, jeu de boules, zwemmen, bootcamp en sinds kort ook biljart. We hebben de omgeving groener en mooier gemaakt en het bruist weer. We bouwen verder aan de bar en keuken en het terras. Maar geen toekomst zonder verleden. De club bestaat uit vele mensen en iedereen draagt bij of heeft bijgedragen en vandaag huldigen we een aantal bijzondere jubilarissen, diegenen die 50 jaar en langer lid zijn.”

En zo ontvingen Theo Schrijvers (50), Gerti Zaayer (51), Henk Beumer jr (51), Jan Altena (52), Henny Driessen (53), Andries vd Bijl (54), Herbert Reusink (57), Tonny Kock (57), Henk Velthuis (61) en Henk Beumer sr (75) jaar een mooi aandenken. De laatste in de rij was Theo de Brouwer, 78 jaar lid van SC EDS. Op zijn tiende werd hij lid. Hoe bijzonder!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen