Bart Drewes nieuwe gemeentesecretaris van gemeente Rheden per 1 december 2023

Foto: Bart Drewes

GEMEENTE RHEDEN – De 43-jarige Bart Drewes start per 1 december 2023 als de nieuwe gemeentesecretaris/algemeen directeur van de gemeente Rheden.

Afgelopen 7 jaar werkte Drewes in dezelfde functie voor de gemeente Bronckhorst. Daarvoor werkte hij bij de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, het ministerie van EZ en het ministerie van BZK. Bart Drewes: “Rheden is een prachtige gemeente met uitdagende opgaven. Ik zie er naar uit om als gemeentesecretaris aan de slag te gaan”.

Het college van burgemeester en wethouders is blij met de komst van Bart en heeft het volste vertrouwen dat hij de organisatie met zijn ervaring en persoonlijkheid op de ingeslagen weg verder kan brengen.

Bart Drewes volgt Nadja Renkema-Holstein op die per 1 september is benoemd als Directeur-Bestuurder bij STMG (Stichting Thuiszorg Midden Gelderland).

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen