Rhedens Maal “bruggenbouwer” bij Dorpsfeest Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Bij het Dorpsfeest van 450 jaar Rheden is ook het Rhedens Maal betrokken, want eten verbindt…. Het Rhedens Maal heeft daarom geprobeerd een bruggetje te maken tussen de “oude en de nieuwe” Rhedenaren.

De vrijwilligers van het Rhedens Maal verzorgen een buffet voor de organisatoren van 450 jaar Rheden. Waarbij ze nieuwe Rhedenaren hebben uitgenodigd om mee te koken in de vorm van workshops op 7 oktober, de hele dag door. En natuurlijk eten zij ook mee.

Koken voor en door mensen uit alle windstreken

Zo zit niet alleen de organisatie aan tafel deze avond, maar ook alle betrokkenen bij de workshops. Ze zijn er trots op dat ze kunnen melden dat het buffet bestaat uit gerechten uit Nederland, Oekraïne, Thailand, India en Turkije, en misschien Irak.
En dat wordt mogelijk gemaakt door een donatie van Ondernemend Rheden-De Steeg (ORDS), Het Rhedens Maal en een sponsoring door PLUS Rheden.

Lees ook:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: 450 jaar Rheden
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen