Anders dan anders in Dorpskerk Rheden

Foto: Dorpskerk Rheden

RHEDEN – De ‘Anders dan anders viering’ op zondag 8 oktober is precies zoals de naam doet vermoeden. Dit uur op zondagmorgen zal anders dan anders zijn, want de traditionele liturgie wordt losgelaten. Het thema van dit uur op zondagmorgen is ‘Bij mij thuis’, dit is ook het thema van de Kinderboekenweek die dan gehouden wordt.

Op bijzondere en creatieve wijze zal het thema belicht worden. Hoe is het bij jou thuis? Hoe is het bij een ander? En hoe is het bij God thuis? Er zal speciale aandacht besteed worden aan de kinderen, zij zijn van harte welkom met hun ouders, grootouders, broers, zussen, vrienden en vriendinnen.

Iedereen is van harte uitgenodigd op deze zondagmorgen in de Dorpskerk om zich te laten verrassen en inspireren. Koffie, thee en limonade staan klaar.

Deze viering is ook online mee te beleven of terug te kijken. Kijk voor meer informatie op www.dorpskerkrheden.nl.

  • Datum:    zondag 8 oktober
  • Tijd:          10.00 uur
  • Plaats:     Dorpskerk Rheden

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen