Extra opening de ‘Tuin der verwondering’ op zondag 1 oktober

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Wegens het enorme succes is de expositie, op Landgoed Biljoen bij Bijoen Groen & Liemers Hendriks, met hedendaagse kunstwerken die kunstliefhebbers inspireert en betovert nogmaals open op 1 oktober 2023

Onlangs is het atelier van Yvonne van Wordragen verhuisd naar een inspirerende plek op het prachtige landgoed Biljoen. Een betoverende locatie waar zij in staat is de “Tuin der verwondering” te organiseren.

De aankomende expositie op 1 oktober biedt een gevarieerde verzameling kunstwerken van verschillende disciplines. De bezoekers zult verrast worden door het talent en de creativiteit van gerenommeerde collega’s.

Of je nu binnen of buiten de tentoonstellingsruimte bent, je zult je laten meevoeren door de magie van deze adembenemende kunstwerken en prachtige locatie. Kom en ontdek een wereld vol verwondering in de “Tuin der verwondering” van van 12.00 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.

Na deze dag gaan de werken van de gastkunstenaars weer retour naar de betreffende ateliers, krijgen de verkochte kunstwerken een nieuwe eigenaar.

Tuin der verwondering

 

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen