VoetFit Velp viert 25-jarig jubileum in stijl: Een dag vol liefde, warmte en dankbaarheid 

VELP – 1 september vierde VoetFit haar zilveren jubileum met een bruisend feest dat de boeken in gaat als een dag vol warmte, liefde en dankbaarheid. Met een opkomst die de verwachtingen overtrof, kijkt het team van Voetfit Velp, terug op een onvergetelijke dag waarin familie, vrienden en klanten samenkwamen om dit bijzondere moment te vieren. 

De festiviteiten begonnen met een hartelijk welkom voor iedereen die de weg naar VoetFit vond. De sfeer was meteen voelbaar, doordrenkt met de positieve energie die de afgelopen 25 jaar kenmerkte. Bezoekers werden ontvangen met een glimlach en een warm drankje, wat het startsein was voor een dag vol inspiratie en gezelligheid. 

De workshops die werden gegeven, waren een hoogtepunt van het programma. De experts deelden hun kennis en passie met enthousiaste deelnemers, waardoor deze dag niet alleen een feest was, maar ook een leerzame ervaring voor velen. De interactie tussen deelnemers en workshopleiders zorgde voor een bijzondere dynamiek, waarbij ervaringen en inzichten werden uitgewisseld. 

“Wij willen graag onze oprechte dank uitspreken aan iedereen die heeft bijgedragen aan het succes van deze dag. Zowel degenen die de workshops hebben gegeven als degenen die aanwezig waren, hebben deze dag onvergetelijk gemaakt. De steun en toewijding van onze gewaardeerde klantenkring hebben VoetFit laten groeien en bloeien gedurende deze afgelopen kwarteeuw. De liefde en warmte die tijdens dit jubileumfeest werden gedeeld, hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten. Het was een viering van een prachtige reis, en we kijken vol vertrouwen uit naar de volgende 25 jaar. Nogmaals, onze diepste dank aan iedereen die dit feest mogelijk heeft gemaakt en aan alle aanwezigen die het tot een dag vol warmte en verbondenheid hebben gemaakt. Samen hebben we VoetFit laten stralen!”

Kijk voor meer informatie ook op: https://voet-fit.nl/

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

VoetFit Velp bestaat 25 jaar!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen