Partnerbijeenkomst Sport- en preventieakkoord Rheden/Rozendaal

Foto: gemeente Rheden/Rozendaal

GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL – De afgelopen jaren zijn er in de gemeenten Rheden en Rozendaal mooie initiatieven gestart via het sport- en beweegakkoord én het preventieakkoord. De akkoorden gaan de komende jaren samen verder onder de naam Sport- en Preventieakkoord Rheden/Rozendaal 2023-2026.

Op maandagavond 9 oktober vindt een partnerbijeenkomst plaats in Het Rhedens De Tender (Harderwijkerweg 1B, Dieren). Inwoners en organisaties uit sport, bewegen, gezondheid, onderwijs, bedrijfsleven en welzijn zijn van harte welkom. Meld je aan als je meer wilt weten over de behaalde resultaten en over het nieuwe akkoord!

De bijeenkomst start om 19.30 uur met een inleiding van Herre Zonderland, oud-topsporter (turner) en ambassadeur van het programma JOGG Gezonde Jeugd – Gezonde Toekomst. Herre is een bevlogen spreker die mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengt. Hij neemt je mee in hoe je het maximale uit jezelf haalt en hoe samenwerken daarbij helpt. Na deze inleiding kun je als in inwoner of organisatie met elkaar in gesprek over nieuwe thema’s uit het akkoord en mogelijke initiatieven. De avond wordt rond 21.30 uur afgesloten met een netwerkborrel, waarbij leerlingen van Het Rhedens De Tender gezonde hapjes en drankjes verzorgen.

Bijdrage uit akkoord

Daarnaast kunnen verenigingen direct een hulpvraag voor verenigingsondersteuning stellen. Organisaties met een goed plan kunnen hun idee op de avond presenteren om te zien of het in aanmerking komt voor een bijdrage uit het akkoord.

Aanmelden

Alle organisaties, verenigingen en ondernemers op het gebied van sport, bewegen, welzijn en zorg uit de gemeenten Rheden en Rozendaal zijn van harte welkom. Meld je uiterlijk donderdag 5 oktober aan door te mailen naar [email protected].

Sport- en Preventieakkoord

Het Sport- en Preventieakkoord is een plan voor en door de samenleving. Met als doel een sportief, gezond en sociaal Rheden en Rozendaal. Inwoners en organisaties die zich bezighouden met sport, bewegen, gezondheid en welzijn kunnen zich aansluiten als partner. De gemeenten stellen geld beschikbaar voor initiatieven en samenwerkingen. Partners kunnen hiervoor plannen indienen bij een kerngroep. De kerngroep verdeelt het geld, denkt mee met initiatieven en verbindt mensen en organisaties aan elkaar.  Op  Sport in Rheden | Sport- en beweegakkoord Rheden/Rozendaal  is meer informatie te vinden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen