Speciale zwemuren voor dames in Biljoenbad Velp

Foto: Sport in Rheden

VELP – In het Biljoenbad zwembad worden zwemlessen voor vrouwen aangeboden in een afgeschermde en veilige omgeving. Naast de zwemlessen kan je sinds kort ook banen komen zwemmen. De screens zijn naar beneden waardoor je van buiten niet in het bad kan kijken.

Dames zwemmen is speciaal voor vrouwen die bij voorkeur alleen in het gezelschap van andere dames willen zwemmen. Of je nou net je zwemdiploma behaald hebt of dat je gewoon samen met andere vrouwen wilt zwemmen, beide is mogelijk. Na het behalen van een zwemdiploma vergeet je vaak de zwemvaardigheden te onderhouden. Zonde, juist na het behalen van een diploma is het belangrijk dat je blijft zwemmen. Je verleert zwemmen niet snel maar het is ook prettig voor je vertrouwen.

Bij Biljoenbad Velp kunnen vrouwen elke maandag van 09.45 tot 10.30 uur in een veilige en gezellige omgeving banenzwemmen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen